marți, 15 octombrie 2013

Salată de pui cu ciuperci și castraveți în oțet


Ingrediente: 
  • un piept de pui fiert, tocat mărunt
  • 500 gr. de ciuperci, tăiate in două 
  • 4-5 castraveciori în oțet sau în saramură, tăiați mărunt și storși de apă
  • 2 linguri de maioneză
  • 2 căței de usturoi, pisați
  • o lingură de mărar tocat mărunt
  • sare și piper alb 

Preparare:
Sotează ciupercile în wok sau într-o caserolă antiaderentă adâncă, la foc mediu, cu capacul pus, adăugând doar sare și piper alb măcinat, amestecând din când în când. Peste aproximativ 10 minute ciupercile vor fi sotate. Scurge apa, lasă-le să se răcească și taie-le mărunt, la fel cum ai procedat cu pieptul de pui, apoi stoarce-le bine de tot. Pune într-un bol pieptul de pui tăiat, ciupercile, castraveciorii, usturoiul pisat, condimentează cu sare și piper și amestecă. Adaugă maioneza și omogenizează, apoi încorporează mărarul tocat. Condimentează după gust, dacă mai este nevoie. Este o salata aperitiv foarte bună, sățioasă și ușor de preparat. Servește-o cu pâine proaspătă! Enjoy! 



Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...