miercuri, 2 mai 2012

Paste cu ton si legume

Paste frumoase, delicioase

19 grade! A venit primăvara în Oslo, ieri și azi, mâine se anunță iar vreme mai rece. Ziua e foarte lungă, iar căldura asta a lăsat mute de bucurie toate sufletele din zonă. E incredibil de frumos ziua, primăvara, în Norvegia. Și abia am văzut puțin. Chiar și așa, tot fumez și tot îmi e dor.

Gătesc. Gătesc chestii rapide aproape zilnic. Azi am făcut paste cu legume și ton. O conservă de ton costă 10 coroane norvegiene, adică vreo 6 lei, iar un broccoli tot cam atât, chiar uneori l-am găsit și la 8 coroane. Asta nu înseamnă că alimentele au același preț ca în România, dar unele chiar au prețuri bune, mai ieftine. În schimb, carnea e destul de scumpă, la fel și brânzeturile.

Pasta asta frumoasă și delicioasă se prepară cu morcov, dovlecel, broccoli, ulei măsline, unt și ton. Se fierb pastele, iar legumele se călesc pe rând. Toate ingredientele se amestecă într-un bol, se pune ulei de măsline și gata. Am prăjit în unt sărat, așa că nici sare nu am pus. Atât de bun că-mi vine să-mi mai pun o porție! Enjoy!


Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...