joi, 27 iunie 2013

Frittata by Pascu

Frittata cu busuioc și brânză de capră
Cum să faci o frittata excelentă? "E simplu", zise Pascu.... și are dreptate. Totul în bucătărie este simplu atunci când gătești cu pasiune sau doar savurezi cu plăcere fiecare bucățică. Să spui "Ah, ce bun a fost!"
Pentru această rețetă delicioasă ai nevoie de 6 ouă (de țară dacă găsești), un sfert de dovlecel fără sâmburi, ras și stors, două roșii uscate tăiate cubulețe sau o roșie mare fără coajă și fără semințe, tăiată cuburi, telemea de capră sau brânză uscată de oaie, frunzele de la o crenguță de busuioc, tăiate, o linguriță de pesto, unt, sare și piper.
Preparare: amestecă ouăle și adaugă pe rând ingredientele. Unge cu unt o formă pentru cuptor în care vei coace frittata la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute. Simplu, nu-i așa?



by Emil Pascu

2 comentarii:

  1. atat de mult verde, doar de la dovlecel si de la o crenguta de busuioc?? sau lipseste ceva din lista de ingrediente?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu lipseste nimic :) Poate a imprumutat un pic culoare si de la pesto. Trebuie sa ai in vedere ca este o omleta din 6 oua, deci este mica. Cred ca autorul a folosit dovlecei de culoare verde inchis, necuratati de coaja, asa imi explic eu, desi nu mi-am pus aceasta intrebare legata de detaliile ce au dat culoarea :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...