miercuri, 7 august 2013

Salată de paste și pui


Aceasta este încă o rețetă fără rețetă, cum îmi place să spun. Salata de paste cu pui se prepară repede cu ce legume ai prin frigider, este sățioasă și suficient de gustoasă, altfel nu s-ar încadra în paginile mele. Să povestesc pe scurt, deși nu necesită nicio prezentare, felul în care am procedat .

E mult mai ușor în practică: taie legumele, fierbe pastele, frige puiul, condimentează, amestecă, mănâncă, decât în teorie...

Ingrediente:

  • pui fript la grătar 
  • paste, fierte conform instrucțiunilor de pe ambalaj
  • roșii
  • ardei
  • castraveți
  • păstăi tinere de mazăre
  • ceapă
  • alte legume, după preferință (măsline, morcovi etc.)
  • sare, piper, ulei de măsline, oțet de vin alb

Preparare:
După ce ai pus puiul pe grătar, pune și pastele la fiert. Între timp, spală și taie legumele și pune-le într-un bol.
Când puiul e gata, taie-l bucăți și adaugă-l peste legume.
După ce au fiert și pastele, scurge-le apa și pune-le peste pui.
Adaugă ulei, oțet sau lămâie, sare, piper, amestecă și repartizează salata de paste și pui în farfurii. Gata! La masă!

Părerea testerului principal: ''un amestec făcut să te saturi''. Ce-i drept, a devenit cam mofturos de când m-am apucat să gătesc mereu altceva, dar a mâncat tot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...