
E mult mai ușor în practică: taie legumele, fierbe pastele, frige puiul, condimentează, amestecă, mănâncă, decât în teorie...
Ingrediente:
- pui fript la grătar
- paste, fierte conform instrucțiunilor de pe ambalaj
- roșii
- ardei
- castraveți
- păstăi tinere de mazăre
- ceapă
- alte legume, după preferință (măsline, morcovi etc.)
- sare, piper, ulei de măsline, oțet de vin alb

După ce ai pus puiul pe grătar, pune și pastele la fiert. Între timp, spală și taie legumele și pune-le într-un bol.
Când puiul e gata, taie-l bucăți și adaugă-l peste legume.
După ce au fiert și pastele, scurge-le apa și pune-le peste pui.
Adaugă ulei, oțet sau lămâie, sare, piper, amestecă și repartizează salata de paste și pui în farfurii. Gata! La masă!
Părerea testerului principal: ''un amestec făcut să te saturi''. Ce-i drept, a devenit cam mofturos de când m-am apucat să gătesc mereu altceva, dar a mâncat tot.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu